Salixpleje

Salixpleje har eksisteret siden 2016, og vi har siden begyndelsen haft en ambition om at skabe det bedste vikarbureau på markedet indenfor hjemmehjælp. SalixPleje ApS er et vikarbureau, som vil imødekomme de fleste behov inden for personlig pleje, praktisk hjælp, rengøring og privat hjemmepleje. Vi samarbejder tæt med vores kunder i de forskellige kommuner, og vores fleksibilitet og høje service gør os til en af landets bedste underleverandører.

Fordele ved at vælge Salixpleje

Hos SalixPleje prioriterer vi høj faglighed, kompetenceudvikling, innovativ tilgang samt et sundt arbejdsmiljø. Du vil opleve at få en hurtig, effektiv og kompetent hjælp. Vores medarbejdere på kontoret har alle uddannelse indenfor sundhedsvæsnet og vil bedst muligt supervisere og give dig alle nødvendige informationer. Du kan til enhver tid komme i kontakt med os alle døgnets timer, både telefonisk, på e-mail eller gennem vores bookingsystem ved booking af vikarer. Vi holder vores aftaler, også når det skal gå stærkt.

Fleksibilitet

Gennem fleksibilitet ved enhver opgave sikrer vi at opgaverne bliver løst på den mest optimale måde.

Kontinuitet

Vi skaber kontinuitet ved så vidt muligt at sende de samme vikarer ud til jer hver gang. På den måde skabes der tryghed om vikarerne.

Kvalitet

Vores medarbejdere er alle håndplukkede og erfarne. Deres kompetencer afspejles i det høje serviceniveau. Medarbejdere hos Salixpleje skal nemlig kunne gøre en forskel. Vi laver kvalitetssikring hver tredje måned hos vores kunder.

KONTAKT OS I DAG

Ring 71 99 19 49