Salix Rengøring Logo

Erhvervsrengøring Sjælland

Strandesplanaden 110, 1
2665 Vallensbæk

Telefon
71 99 19 49

Email
kontakt@salixpleje.dk

CVR
38060767

Salix rengøring

Salix Rengøring

Søger du erhvervsrengøring? Vi tilbyder et skræddersyet tilbud indenfor kontorrengøring og andre rengøringsydelser tilpasset dine ønsker. Vi tilbyder erhvervsrengøring og tager os af alle opgaver indenfor erhvervsrengøring - både store og små, lige fra trappevask til oprydning efter ombygning. Vi tror på, at et stærkt og solidt samarbejde er baseret på gensidig tillid, og dette er højt prioriteret i Salix Rengøring. Dette vil I som kunde også mærke i vores måde at arbejde på:

Vores fordele

  • Rengøringsplan, hvor i altid kan se jeres skræddersyede plan
  • Rengøringskontrakt for at skabe sikkerhed
  • EEn teamleder, der hele tiden står til rådighed samt fast tilknyttet rengøringsassistent(er) for at skabe tryghed
  • Regelmæssig kvalitetskontrol
  • Anvendelse af sikkerhedsgodkendte produkter, som efterlader et rent, trygt og sikkert indeklima
  • Vores medarbejdere modtager både kurser og efteruddannelse, så vi altid kan være så professionelle og kvalitetsbevidste som muligt

Få et tilbud

Visionen har fra begyndelsen været at levere professionel rengøring med tilfredshedsgaranti og højt serviceniveau i hele region Sjælland og hovedstadsområdet. Vi er altid parate til dialog – og vi kører med prisgaranti. Ring eller e-mail os på telefon 71 99 19 49 eller e-mail til kontakt@salixpleje.dk Når vi fremsender et tilbud, sker det ud fra en gennemvisning af rengøringsopgaven, samt en samtale med jer om, hvad I ønsker, der skal gøres i netop jeres firma – på den måde kan vi skabe 100% tilfredshedsgaranti.

Af høj kvalitet – hver gang!
Åbningstider
Mandag-Fredag
24/7

Vores pakker

Erhvervsrengøring: Udover standardrengøring i alle rum, er der mulighed for tillægsydelser: fx persienne rens, planteservice o.m.a.

Kontorrengøring: Udover standart rengøring i alle rum er der mulighed, for at tillægsydelser: fx persienne rens, planteservice.

Trappevask: Støvsugning af trapper, fejning af trapper, vask af trapper, behandling af gulv og trin.

Oprydning efter nybygning og ombygning: Snavs og byggestøv efter håndværkerne, oprydning og løbende vedligeholdelse af byggepladser, rengøring og vedligeholdelse af mandskabsvogne og skurvogne, rengøring efter at byggeriet er færdiggjort.